Despre noi

Misiunea noastra

Ideea afacerii a pornit de la pasiunea pentru arta lemnului, pentru tâmplărie, moștenită din familie. Această pasiune a dus la urmarea unui curs de tâmplărie pentru a studia mai profund această veche meserie. Prin prezentul proiect se propune realizarea de produse de mobilier pentru dormitor, mobilier pentru sufragerii și mobilier de grădină, cu ornamente simple cit si cu gravarea elementelor componente a mobilierului .

Totul a pornit de la o pură întâmplare, în urma căreia am ajuns să particip la un curs de tâmplărie și mi-am descoperit astfel pasiunea. O pasiune pentru lemn, pentru creație, pentru unicitate și originalitate. Tâmplăria vine de la meșter, omul care o practică, iar uneltele nu fac decât să îi ușureze munca. Într-un atelier de tâmplărie totul este unicat, meșterul dă viață muncii sale, aceasta fiind influențată de starea de spirit a acestuia, de energia pe care o transmite fiecarui obiect ce iese din mainile sale.

Piața locală a mobilierului, este destinată publicului de larg consum, cu produse standardizate realizate în producție de masă. Ne adresăm clientului care își dorește pentru propria locuință ceva unic și îi lăsăm libertatea de a alege finisajele și decorațiunile pe care și le dorește. Vom executa produse la comanda după necesitățile clientului, însă nu excludem și producția de serie pentru produsele solicitate mai des de clienți.